10 jun 2009

Curs 2009-2010.Conservatori del Liceu

Hola a todos
El Conservatorio Superior del Liceu ha decidido apostar por mí como profesor de trompa a partir del próximo curso 2009-2010.
Espero no defraudarles .Para ello pongo a disposición de los trompistas que lo deseen,mi experiencia de mas de 15 años como profesor de conservatorio y en orquestas profesionales,entre ellas mi orquesta actual,la Orq sinfónica del Liceu  desde 1989.
Encontraréis más información en el website del Conservatori Superior del Liceu. 
Hay pruebas a finales de junio y en septiembre,aún estais a tiempo.
Un saludo

Salutacions a tothom
El Conservatori Superior del Liceu ha decidit fer una aposta per mi com a professor de trompa a partir del curs vinent 2009-2010 .
Espero no defraudar-los .Per a això poso a disposició dels trompistas que ho desitgin,la meva experiència de mes de 15 anys com a professor en conservatoris i en orquestres professionals,dins la qual es troba la meva orquestra actual,la Orq Simfònica del Liceu des de 1989 .
Trobareu mes mes informació en el web del Conservatori Superior del Liceu. Hi ha proves a la fi de juny i al setembre,encara esteu a temps. 


Francisco Rodríguez Azorín

Trompa

 

Neix a Yecla (Murcia). Deixeble musical de  D.Miguel Torres en el Conservatori Superior de Múrcia. Posteriorment becat pel Ministeri de Cultura es transllada a França, on perfecciona el seus estudis de trompa amb el profesor Daniel Bourge i de música de cámara amb J.C. Montac en el Conservatori Nacional de Versailles. Així mateix realitza cursos de perfeccionament amb Philip Farkas, Vicente Zarzo, Güelfo Nalli, David Johnson, Martin Hackleman i Adam Friedrich.

Obté el Premi Fi de Carrera en el Conservatori Superior de Múrcia, Primer Premi del Conservatori Nacional de Versailles, Premi de Honor del mateix conservatori i Medalla de Bronze per unanimitat en el Concurs Internacional de Toulon (França).

Ha estat Trompa Solista de la JONDE ( Jove Orquestra Nacional De Espanya), de la O. de Cámara de la Comunitat de Madrid, ha colaborat amb la O. Sinfónica de Madrid, O. Ciutat, de Barcelona, Orquestra de Cadaqués i Philharmonisches Statsorchester de Hamburgo. Ha estat membre del grup “Cornicinum”,i en 1998 va fundar el grup “Barcelona Petit Ensemble”, amb els quals ha fet nombrosas gravacions i actuacions per Espanya i Europa, a més a més de grabacions per RNE, TV3  i Televisió Estatal Eslovaca.

Ha fet l’estrena de l’obra “Pecados capitales” de Raúl Pérez,en 2003 fa la primera gravació de la” Fantasía per a trompa i orquestra” de Salvador Brotons i en Juliol de 2004 fa l’estrena mundial amb el pianista Daniel Garcia de la “Sonata per a trompa i piano” de Albert Guinovart, dins del 36è Congrès Internacional de trompistas de la IHS (Internacional Horn Society) , el Concert per a Trompa piano i Orquesta de Albert Guinovart amb la Orquestra de Cambra del Gran Teatre del Liceu i el trio “Mirall Trencat” del mateix compositor Discografía  Sachmo y Opus.

En l’actualitat és professor de trompa en la Orquestra Simfónica del Gran Teatre del Liceu, professor de trompa en el Conservatori Professional de Terrassa i Professor del Conservatori Superior del liceu.

Recentment ha estat designat President de l’Associació Catalana de Trompistes.

Una salutació